Hop On Hop Off Watertram

Gent ontdekken te water en te land

Genieten van een heerlijke boottocht op de Gentse wateren? Een mooie wandeling doorheen Gent? Met de hop on hop off watertram maak je zelf jouw beste combinatie qua varen en wandelen. Onbeperkt op- en afstappend en wandelend ontdek je Gent op een originele manier.


6 haltes: onbeperkt op- en afstappen

Gravensteen, Korenlei-Graslei, Museumsite, Sint-Pieters- abdij, Kathedraal, Shopping Veldstraat.


Met gidsing

Terwijl je van de ene naar de andere halte vaart, krijg je aanvullende info op de city tips en wandelroutes. Geniet van deze boeiende verhalen en laat Gent en zijn bezienswaardigheden helemaal op je af komen.
Weetje: je kan er ook voor kiezen om het volledige vaartraject non-stop mee te maken. Dan beleef je een gegidste, meertalige rondvaart van 1u30min.


Top 50 must sees!

Wij selecteerden voor jou de 50 mooiste plekjes van Gent. Deze city tips werden met de grootste zorg uitgekozen opdat je Gent gericht en relax kan ontdekken.


6 prachtige wandelroutes

Met deze 50 must sees werden 6 routes uitgestippeld langsheen de mooiste plekjes van Gent. Elke wandelroute start en eindigt bij een hopspot (halte). Je vindt de 6 wandelparcours op de kaart die je ontvangt bij het opstappen op de watertram. Een wandelbrochure met foto’s en uitleg over de 50 must sees is ook vrij te koop voor € 5.
Op aanvraag kunnen de wandelingen startend aan halte 1,2,4 en 5 ook live gegidst worden.
Toeslag (max. 20 p.): €90 per live gids per wandeling
Duur: ca. 1 uur


Waar een Hop on hop off ticket kopen?

  • De Bootjes van Gent – Rederij Dewaele bv. Afvaartplaats: het Groene Boothuisje, Korenlei 4a, 9000 Gent. Hier kan je terecht voor tickets en onze wandelgids.

  • Op de boot, aan elke halte.

  • Online - www.hoponhopoff.be Kies de gewenste tickets, vul je gegevens in en betaal online. Je ontvangt je digitale tickets via mail.


Ticket

Je kan kiezen uit een dagticket of een tweedaags ticket.
Met een ticket kan je onbeperkt op- en afstappen aan elke halte.
Meer info? Mail naar info@debootjesvangent.be